Cake met stroop uit de magnetron

    Een Engelse klassieker en klaar in slechts enkele minuten. Dit is een heerlijke cake die ik graag met een beetje vla of custard eet.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 60 gr bloem
    • 2 eetlepels golden syrup / lichte stroop
    • 2 1/2 theelepel bakpoeder
    • 2 grote eieren
    • 100 gr suiker
    • 110 gr zachte boter of margarine

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:16min 

    1. Vet een magnetronbestendige kom met een inhoud van 1 liter in. Verdeel de golden syrup over de bodem.
    2. Doe de overige ingrediënten in een andere kom en klop goed gedurende 2 tot 3 minuten. Schep het mengsel over de stroop in de beboterde schaal.
    3. Dek losjes af met plasticfolie en verwarm op hoog gedurende 5-6 minuten. Haal uit de magnetron en laat 5 minuten afgedekt staan.
    4. Draai om op een warm bord en serveer met warme custard/vla of extra stroop.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren