Sucre à la Creme (Canadese fudge)

    Sucre à la Creme (Canadese fudge)

    1keer bewaard
    1uur15min


    47 personen hebben dit gemaakt

    Een zoete fudge afkomstig uit Quebec, Canada. Het bevat slechts 3 ingrediënten, maar het beste ervan is dat je het in de magnetron kunt maken!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 25 pieces

    • 200 gr suiker
    • 220 gr bruine suiker
    • 235 ml room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur afkoelen  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Meng de suiker, bruine suiker en room in een grote magnetronbestendige kom. Verwarm 10 minuten op vol vermogen, roer twee keer. Laat 5 minuten staan.
    2. Klop het mengsel 4 minuten met een elektrische mixer op lage snelheid. Giet het mengsel in een ingevette vierkante ovenschaal van 20 cm. Zet 1 uur in de koelkast of tot het stevig is. Snijd in vierkantjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren