Hacheevlees

    (5)
    1 uur 45 minuten

    Erg lekker en gemakkelijk te maken hacheevlees met behulp van een braadzak voor in de oven. Laat eerst een nacht marineren en je krijgt een mals en smakelijk stukje suddervlees. Heerlijk zowel voor het diner evenals restjes voor op broodjes.


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1,5 kg hacheevlees (doorregen runderlappen)
    • 1 theelepel plantaardige olie
    • 2 eetlepels mosterd
    • 1 theelepel zout
    • 1/2 theelepel tijm
    • peper, naar smaak
    • 5-7 teentjes knoflook, gepeld
    • 1 ui, gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur45min 

    1. Spoel het vlees af en dep droog. Wrijf in met olie, mosterd, zout, tijm en peper. Maak kleine spleten in vlees en duw er de teentjes knoflook in. Dek af en laat een nacht in de koelkast staan.
    2. Verwarm de oven voor op 180°C.
    3. Stop de uienringen in een speciale ovenzak en leg het vlees er bovenop. Giet de rest van de marinade erbij. Sluit de zak.
    4. Rooster ongeveer 1,5 uur in de voorverwarmde oven.

    Advies

    Let op, de gaartijd hangt af van de dikte van de sudderlappen.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties