Thaise dipsaus

    Thaise dipsaus

    2keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Ja, ik weet dat je gewoon zoete Spaanse pepersaus en vissaus kunt mengen en het een dipsaus kan noemen - of je kunt deze maken! Lekker bij viskoekjes en loempia's.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 100 gr suiker
    • 4 eetlepels kokosazijn of witte azijn
    • 4 eetlepels water
    • 1 eetlepel vissaus
    • 1 eetlepel zoete Spaanse peper saus
    • 1/2 bosje koriander, gehakt
    • mespuntje zout
    • 1 komkommer, fijngehakt
    • 2 lente-uitjes, zeer fijngesneden
    • 2 rode pepers, zaden verwijderd en fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de suiker, azijn en water in een pan tot de suiker is gesmolten. Haal van het vuur en laat een beetje afkoelen.
    2. Roer alle overige ingrediënten erdoor en giet in een geschikte kom waar je gemakkelijk in kunt dippen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren