Varkensribbetjes in jus

    Varkensribbetjes in jus

    Voeg toe aan favorieten!
    50min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Lekker en gemakkelijk te maken! Sappige en malse varkensribbetjes worden gaar gestoofd in hun eigen jus. Voeg naar smaak kruiden toe.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 800 gr varkensribbetjes
    • 2 uien, gesneden
    • 2 laurierbladeren
    • 4-5 pimentzaden
    • 3 eetlepels plantaardige olie
    • zout en peper, naar smaak
    • 235 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Spoel de ribben af en snijd ze in repen van 4-5 cm. Bestrooi ze met zout en peper.
    2. Verhit de olie in een koekenpan, bak de ribben aan beide kanten tot ze goed bruin zijn. Voeg de ui toe en bak ze glazig.
    3. Giet het water erbij, voeg de laurierblaadjes en piment toe, dek af en laat 40 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren