Varkensribbetjes in jus

    (8)

    Lekker en gemakkelijk te maken! Sappige en malse varkensribbetjes worden gaar gestoofd in hun eigen jus. Voeg naar smaak kruiden toe.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 800 gr varkensribbetjes
    • 2 uien, gesneden
    • 2 laurierbladeren
    • 4-5 pimentzaden
    • 3 eetlepels plantaardige olie
    • zout en peper, naar smaak
    • 235 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Spoel de ribben af en snijd ze in repen van 4-5 cm. Bestrooi ze met zout en peper.
    2. Verhit de olie in een koekenpan, bak de ribben aan beide kanten tot ze goed bruin zijn. Voeg de ui toe en bak ze glazig.
    3. Giet het water erbij, voeg de laurierblaadjes en piment toe, dek af en laat 40 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper en serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties