Goulash met champignons

    Goulash met champignons

    1keer bewaard
    1uur


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een stoofschotel vol van smaak met varkensvlees. Ik maak het al jaren en experimenteer graag met verschillende ingrediënten. Je kunt goed groenten gebruiken die in het seizoen zijn. Lekker met een rode kool of een bietensalade.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr varkenshaas of -schouder
    • 2 middelgrote uien, gesneden
    • 200 gr champignons, gesneden
    • 1 kleine rode of groene paprika, in blokjes gesneden
    • zout en peper naar smaak
    • 4 laurierbladeren
    • 6 pimentzaden
    • 1 zakje juspoeder
    • 4 eetlepels plantaardige olie
    • 150 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Snijd het vlees in reepjes van 5 cm. Bestrooi ze met zout en peper.
    2. Verhit de olie op middelhoog vuur, bruin het vlees aan beide kanten.
    3. Voeg de ui en champignons toe, bak ze 5 minuten. Roer de in blokjes gesneden paprika en alle kruiden erbij. Giet er het water bij, dek af en laten 15 minuten sudderen.
    4. Maak de jus in een aparte pan volgens de instructies op de verpakking. Roer door de goulash. Verwarm nog 5 minuten en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    - Gewaardeerd op - 14 nov 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren