Varkenslapjes met romige mosterdsaus

    Varkenslapjes met romige mosterdsaus

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een lekker gerecht met varkensvlees en mosterdsaus dat weinig tijd kost.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 340 gr varkenslapjes - in dunne plakjes gesneden
    • 1 grote ui - in dunne plakjes gesneden
    • 1 teentje knoflook - geplet
    • 120 ml kastanje champignons of witte champignons - gesneden
    • 100 ml crème fraîche
    • 1 volle eetlepel grove mosterd
    • 1 flinke handvol verse basilicum

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verhit de olie in een koekenpan.
    2. Voeg het varkensvlees toe en bak 2 minuten op hoog vuur.
    3. Voeg de ui, knoflook en champignons toe en bak 4-5 minuten onder af ​​en toe roeren.
    4. Roer de crème fraîche en de mosterd erdoor, gevolgd door de basilicum.
    5. Zodra de crème fraîche vloeibaar is geworden, haal je de pan van het vuur.

    Serveertip

    Serveer met rijst en seizoensgroenten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren