Tagliatelle met asperges en champignons

    (308)

    Dit is een makkelijk, licht verteerbaar maal, perfect voor in het aspergeseizoen.


    293 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 (500g) pack tagliatelle pasta
    • 1 eetl olijfolie
    • 1 bundeltje asperges, houten uiteinden verwijderd en in kleine stukjes gesneden
    • 4 eetl kippenbouillon
    • 1/2 theel gemalen droge chili's
    • 1 (200g) bakje champignons
    • 50g versgemalen Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op het pak; giet af.
    2. Verhit olie in een grote bakpan. Sauteer asperges zo'n 3 min in de pan over matig vuur. Voeg kippenbouillon, chili's en champignons toe; kook gedurende 3 minuten.
    3. Schep voorzichtig door de pasta, bestrooi met Parmezaanse kaas en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (308)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren