Tagliatelle met asperges en champignons

    Tagliatelle met asperges en champignons

    11keer bewaard
    25min


    290 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een makkelijk, licht verteerbaar maal, perfect voor in het aspergeseizoen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 (500g) pack tagliatelle pasta
    • 1 eetl olijfolie
    • 1 bundeltje asperges, houten uiteinden verwijderd en in kleine stukjes gesneden
    • 4 eetl kippenbouillon
    • 1/2 theel gemalen droge chili's
    • 1 (200g) bakje champignons
    • 50g versgemalen Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op het pak; giet af.
    2. Verhit olie in een grote bakpan. Sauteer asperges zo'n 3 min in de pan over matig vuur. Voeg kippenbouillon, chili's en champignons toe; kook gedurende 3 minuten.
    3. Schep voorzichtig door de pasta, bestrooi met Parmezaanse kaas en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren