Vegetarische Singapore noedels

    Vegetarische Singapore noedels

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Singapore noedels, de vegetarische variant. Dit is een snelle en voedzame vegetarische maaltijd. Gezond en eenvoudig.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 3 nestjes dunne eiernoedels
    • 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie
    • 1 kleine rode ui, in dunne plakjes gesneden
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1/2 theelepel gehakte verse gember
    • 1/4 theelepel gehakte rode chilipeper
    • 6 champignons, in plakjes gesneden
    • 1 wortel, in dunne plakjes gesneden
    • 1 grote gele, rode of oranje paprika, in dunne plakjes gesneden
    • 1/2 theelepel milde kerriepoeder
    • 1/4 theelepel kurkuma
    • 1/4 theelepel komijn
    • 4 eetlepels water
    • 1 theelepel donkere sojasaus
    • 1 ei, geklopt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Verhit de olie in een wok en bak de ui, knoflook, gember en rode peper een minuut. Voeg dan de champignons, wortel en paprika toe. Bak een paar minuten.
    3. Voeg de kerriepoeder, kurkuma, komijn, water en sojasaus toe. Roer een paar minuten goed door elkaar. Voeg de gekookte noedels toe en combineer goed. Kook tot het vrij droog is geworden.
    4. Schuif alles naar een kant van de wok en voeg het ei toe in de gecreëerde ruimte. Roer de eieren een beetje rond om te garen (zoals roerei, redelijk droog). Combineer de eieren met de noedels en groenten.
    5. Serveer met wat meer sojasaus naar smaak.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren