Veldsla met cherrytomaatjes

    (1)

    Veldsla is een uitzonderlijk lekkere groente met een nootachtige smaak. Een heerlijke toevoeging aan salades of op zichzelf besprenkeld met olijfolie of citroensap.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200-250 gr veldsla
    • 10 kerstomaatjes, gehalveerd
    • 1 eetlepel zongedroogde tomaten
    • zout en peper naar smaak
    • 1 eetlepel olijfolie
    • paar scheutjes citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Was de veldsla en verscheur de takjes en bladeren in kleine stukjes. Leg op een bord. Bedek met de kers- en zongedroogde tomaten. Besprenkel met olijfolie, breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met citroensap en serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties