Veldsla met cherrytomaatjes

    (1)

    Veldsla is een uitzonderlijk lekkere groente met een nootachtige smaak. Een heerlijke toevoeging aan salades of op zichzelf besprenkeld met olijfolie of citroensap.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200-250 gr veldsla
    • 10 kerstomaatjes, gehalveerd
    • 1 eetlepel zongedroogde tomaten
    • zout en peper naar smaak
    • 1 eetlepel olijfolie
    • paar scheutjes citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Was de veldsla en verscheur de takjes en bladeren in kleine stukjes. Leg op een bord. Bedek met de kers- en zongedroogde tomaten. Besprenkel met olijfolie, breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met citroensap en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren