Spaghetti Aglio e Olio

    Spaghetti Aglio e Olio

    18keer bewaard
    30min


    195 personen hebben dit gemaakt

    Precies wat er op het pak staat: spaghetti met knoflook en olijfolie. Ik geef dit eenvoudige gerecht altijd een beetje pit, door er wat gedroogde chilipepertjes bij te doen. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 (500g) pak spaghetti
    • 4 eetl extra virgin olijfolie
    • 3 teentjes knoflook, gehakt
    • 1/2 theel gemalen droge chili's
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 50g geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op het pak; giet af.
    2. Doe de olijfolie in een pan en bak hierin de knoflook en chili's zachtjes op laag vuur aan. Schep het olijfoliemengsel door de gekookte pasta. Voeg zout en peper toe naar smaak en dien op met Parmezaanse kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren