Viskoekjes met zalm en kapucijners

    Viskoekjes met zalm en kapucijners

    2keer bewaard
    26min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze zalm viskoekjes zijn super makkelijk te maken en geserveerd met een groene salade en tartaar saus is het een heerlijke maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden
    • zout en peper, naar smaak
    • 418 gr wilde rode zalm uit blik, uitgelekt
    • 300 gr kapucijners uit blik, uitgelekt
    • 1 ei, geklopt
    • 1 handvol paneermeel
    • olie om te frituren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:26min 

    1. Kook de aardappelen tot ze zacht zijn, giet ze zeer goed af, pureer ze en breng op smaak met zout en peper.
    2. Doe de zalm in een grote kom, verwijder grote graten en het vel.
    3. Voeg de kapucijners en de aardappelpuree toe en meng alles goed samen.
    4. Verdeel het mengsel in 8 porties en maak er viskoekjes van, leg ze op een bakplaat, dek af en laat ze koelen in de koelkast.
    5. Bestrijk de viskoekjes met ei en bedek ze goed met paneermeel.
    6. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de viskoekjes in 3-4 minuten aan elke kant of tot ze goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren