Zalm dipsaus

    Dit is een unieke en heerlijke dipsaus die gemaakt kan worden met een blikje zalm, gerookte zalm of zelfs restjes zalm.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
    • 225 gr mayonaise
    • 175 gr zalm uit blik of gerookte zalm, in stukjes
    • 1 blik palmharten, uitgelekt en fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng alle ingrediënten in een ovenschaal. Bak in een voorverwarmde oven op 190°C / gasovenstand 5 gedurende 15 tot 20 minuten, of tot het gaat borrelen. Serveer met geroosterd stokbrood of crackers.

    Tip

    Je kunt krabvlees ipv zalm gebruiken en artisjokharten ipv palmharten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren