Spaans gestoofd varkensvlees

    Dit varkensvleesgerecht is eenvoudige te bereiden. Wrijf een stuk varkensfilet zonder been in met gehakte knoflook en een beetje zout. Bruin het in olijfolie en stoof het vervolgens in witte wijn en bouillon.


    27 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 stuk varkensfilet zonder been
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 275 ml witte wijn
    • 275 ml kippenbouillon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:55min 

    1. Wrijf het varkensvlees aan alle kanten in met knoflook, zout en peper.
    2. Verhit olie in een grote braadpan en bruin het varkensvlees. Voeg wijn en bouillon toe en breng aan de kook.
    3. Zet vuur op laag, dek af en stoof 30 tot 45 min, of tot interne temperatuur 70°C heeft bereikt. Snij vlees en serveer met het stoofvocht.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren