Worstjes in beslag (toad in the hole)

    Worstjes in beslag (toad in the hole)

    1keer bewaard
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een traditioneel Engels gerecht, gemaakt met worstjes in een luchtig beslag. Een stevige winterse favoriet in mijn familie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • plantaardige olie
    • 110 gr bloem
    • snufje zout
    • 3 eieren
    • 300 ml halfvolle melk
    • 4-6 varkensworsten van goede kwaliteit

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 230°C / gasovenstand 7
    2. Doe ruim olie (ongeveer 1 cm) in een middelgrote ovenschaal en verwarm de ovenschaal met de olie in de oven tot deze heet is geworden.
    3. Meng de bloem, zout, eieren en melk en laat 10 minuten rusten.
    4. Bak de worstjes in een koekenpan totdat ze aan alle kanten bruin zijn.
    5. Haal de hete ovenschaal met de olie voorzichtig uit de oven en leg de worstjes in de hete olie. Giet vervolgens het beslag erover.
    6. Bak 20 minuten in de oven tot het beslag is gerezen en goudbruin is geworden.

    Serveer suggestie

    Serveer met aardappelpuree, groenten en jus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren