Zalmtartaar met kappertjes

    Een heerlijk voorgerecht voor een speciaal etentje tijdens het weekend met verse zalm, kappertjes en olijven.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 200 gr verse zalmfilet zonder vel, in stukjes
    • 2 eetlepels kappertjes, fijngesneden
    • 50 gr zwarte olijven, ontpit en fijngehakt
    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 citroen, in partjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Maak in een kommetje als volgt laagjes: olijf, ui, zalm, ui, zalm. Dek af met een bord en draai ondersteboven. Haal de kom weg.
    2. Leg de kappertjes rond de zalm piramide, voeg een schijfje citroen toe en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren