Zuivelvrije wortel- en pastinaaksoep

    Zuivelvrije wortel- en pastinaaksoep

    2keer bewaard
    25min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ik kwam er in 2010 achter dat ik zuivel-intolerant ben. Sindsdien heb ik geprobeerd om goede recepten te vinden voor soep. Ik ben student dus hoe goedkoper hoe beter.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olie
    • 2 kleine of 1 grote witte ui, grof gehakt
    • 4 wortels, grof gehakt
    • 2 pastinaken, grof gehakt
    • 900 ml groentebouillon
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit de olie en voeg de stukjes ui, wortel en pastinaak toe en bak tot de uien zacht zijn.
    2. Voeg de bouillon toe en kook tot de wortels en pastinaken zacht zijn.
    3. Meng met de staafmixer, blender of keukenmachine tot een egale soep is geworden. Breng op smaak met zout en peper en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren