Zuivelvrije wortel- en pastinaaksoep

    Zuivelvrije wortel- en pastinaaksoep

    (3)
    2keer bewaard
    25min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Ik kwam er in 2010 achter dat ik zuivel-intolerant ben. Sindsdien heb ik geprobeerd om goede recepten te vinden voor soep. Ik ben student dus hoe goedkoper hoe beter.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olie
    • 2 kleine of 1 grote witte ui, grof gehakt
    • 4 wortels, grof gehakt
    • 2 pastinaken, grof gehakt
    • 900 ml groentebouillon
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit de olie en voeg de stukjes ui, wortel en pastinaak toe en bak tot de uien zacht zijn.
    2. Voeg de bouillon toe en kook tot de wortels en pastinaken zacht zijn.
    3. Meng met de staafmixer, blender of keukenmachine tot een egale soep is geworden. Breng op smaak met zout en peper en dien op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    Rijke smaak, makkelijk te maken. Heb er een klein beetje kurkuma aan toegevoegd voor een extra "bite".  -  11 feb 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren