Paleo bananenbrood

    Paleo bananenbrood

    49keer bewaard
    1uur


    58 personen hebben dit gemaakt

    Dit glutenvrije bananenbrood past in het paleodieet en is ook nog eens superlekker!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 plakjes

    • 225 gr amandelmeel
    • 1 eetlepel kaneel
    • 1 theelepel baksoda
    • 2 eieren
    • 120 ml water
    • 1 theelepel amandelextract
    • 60 ml agavesiroop
    • 2 rijpe bananen, gepureerd
    • 1/2 theelepel vanille extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 175°C. Vet een cakeblik in met bakspray.
    2. Meng amandelmeel met kaneel en baksoda in een kom.
    3. Klop twee eieren los in een kom. Mix water, amandelextract, agavesiroop, gepureerde bananen en vanille extract erdoor. Voeg het bananenmengsel toe aan het meelmengsel; mix tot er geen droge gedeelten meer zijn. Schenk het beslag in het ingevette bakblik.
    4. Bak het bananenbrood ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven bruin en tot het knapperig aan de randjes is.

    Baksoda

    Meer informatie vind je in het artikel Wat is baksoda?

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren