Vanille-ijs met chocoladesaus

    Vanille-ijs met chocoladesaus

    3keer bewaard
    15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Vanille ijs met een vleugje warme chocoladesaus. De chocolade wordt weer hard zodra het op het ijs zit, dus werk snel... Mmmm!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 bolletjes vanille-ijs
    • 1 pure chocoladereep (75 gr)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Breek de chocoladereep in stukjes en laat smelten in een pannetje op laag vuur. Roer ondertussen met een lepel in het pannetje zodat het niet aanbrandt.
    2. Verdeel het vanille-ijs over twee bekers/bakjes. Giet de warme chocolade eroverheen en klaar!!!

    Tip

    Strooi er wat stukjes walnoot over, dat maakt het extra lekker en ziet er ook weer extra leuk uit.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    vajen
    van
    0

    mmm dit is zo lekker als toetje of gewoon om te laten zien dat je van iemand houd door in de keuken voor die ander iets lekkers te maken. - 14 nov 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren