Kaassaus

    Kaassaus

    1keer bewaard
    10min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Zelfgemaakte romige kaassaus voor bijv. over de bloemkool of broccoli.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 10 gram boter
    • 10 gram bloem
    • 100 ml melk
    • geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de boter en de bloem in een pannetje en zet dat op het vuur. Ga kloppen en blijven kloppen totdat het een papje is.
    2. Als het een papje is dan doet u er de melk bij, dan weer kloppen totdat het dik is.
    3. Is het dik dan haal je het pannetje van het vuur en klopt u er de geraspte kaas doorheen.
    4. Klaar.

    Tip

    Lekker eten over de bloemkool, of over de broccoli.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    vajen
    van
    0

    - Gewaardeerd op - 20 mei 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren