Bloemkool met mosterdsaus

    Bloemkool met mosterdsaus

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijk groentegerecht van bloemkool met mosterdsaus. Lekker met een braadworst erbij.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bloemkool, in roosjes
    • 45 gram roomboter
    • 1 klein potje visbouillon of kippenbouillon (+- 300 ml)
    • 4 eetlepels grove mosterd
    • 50 gr gezeefde bloem, of meer indien nodig
    • 1 citroen, uitgeperst
    • scheutje azijn
    • 1/2 theelepel Knorr Aromat
    • peper en zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de bloemkool in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar.
    2. Om de saus te maken smelt je eerst de boter. Roer er dan de bouillon, mosterd en peper en zout door. Bind de saus met de bloem en giet er op het laatste wat citroensap en azijn en aromat naar smaak door.
    3. Serveer de saus over de bloemkool.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren