Spaghettisaus

    Spaghettisaus

    1keer bewaard
    3uur15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Er gaat niets boven een heerlijke zelfgemaakte spaghettisaus, serveer met spaghetti of je favoriete pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 gr gehakt
    • 200 gr Gelderse worst
    • 2 teentjes knoflook
    • 200 gr champignons
    • 2 scheutjes worcestersaus
    • 1200 gr tomatensaus (3 potten)
    • 2 uien
    • 2 blikjes tomatenpuree (plus evenveel water)
    • 1 groene paprika
    • 1,5 blik gepelde tomaten
    • beetje oregano
    • Italiaanse kruiden naar smaak
    • snufje tijm
    • beetje suiker
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur15min 

    1. Rul het gehakt in een grote pan met de fijngesneden ui en knoflook tot het gehakt gaar is en de knoflook lekker ruikt.
    2. Snijd de overige ingredienten klein en voeg alles, inclusief de saus en kruiden toe aan het gehakt. Breng aan de kook en laat dit vervolgens met de deksel op de pan 3 uur pruttelen op een laag vuur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren