Mini-geitenkaastaartjes

    Mini-geitenkaastaartjes

    5keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Geitenkaas met pesto, tomaat en basilicum in bladerdeeg. Heerlijk als hapje voor als je een feestje geeft.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 5 plakjes diepvriesbladerdeeg
    • beetje bloem
    • 3 eetlepels pesto
    • 10 kerstomaatjes
    • 100 gr zachte geitenkaas
    • versgemalen peper en zout
    • enkele blaadjes basilicum
    • uitsteekvormpje met een doorsnede van 5 cm

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
    2. Bestuif een werkoppervlak licht met bloem. Leg de deegplakjes erop en steek er rondjes uit. Leg de rondjes op een met bloem bestoven bakplaat.
    3. Besmeer de deegrondjes met pesto, laat de randjes vrij. Snijd de tomaatjes in dunne plakjes en verdeel deze over de pesto. Verkruimel de geitenkaas erover en strooi er peper en zout op.
    4. Bak de taartjes ongeveer 10 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Garneer ze met blaadjes basilicum.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren