Pittige courgettebootjes

    Courgette gevuld met tomaat, lente-ui, peterselie en kaas. Lekkere hapjes voor op een feestje of bij een buffet.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 5 grote courgettes
    • 1 grote tomaat (fijngehakt)
    • 2 lenteuitjes (fijngesnipperd)
    • 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
    • 175 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Snijd de courgettes in 3 gelijke stukken en snijd elk stuk weer in de lengte door. Hol ieder stuk uit met een theelepel.
    2. Kook de courgette 3 minuten in zacht kokend water. Giet af en laat onder koud water schrikken. Dep de cpurgettes vervolgens droog met keukenpapier.
    3. Meng de overige ingrediënten in een kleine kom. Verdeel het mengsel over de bootjes en zet ze ongeveer 10 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.
    4. Leg de bootjes op een schaal en serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren