Paprikarolletjes met geitenkaas

    Paprikarolletjes met geitenkaas

    Voeg toe aan favorieten!
    50min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Smakelijke hapjes gemaakt van geitenkaas en paprika. Leuk idee voor de feestdagen.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 2 grote rode paprika's
    • 4 eetlepels (olijf)olie
    • 1/2 citroen
    • 150 gr zachte geitenkaas
    • 2 takjes oregano
    • (versgemalen) zwarte peper
    • cocktailprikkers

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 30min rusten  ›  Klaar in:50min 

    1. Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in de lengte in 8 plakken. Verhit 3 eetlepels olie in een pan en laat de paprika's afgedekt in ongeveer 10 minuten gaar stoven.
    2. Boen intussen de citroen schoon en rasp 1 theelepel van de schil. Verkruimel de geitenkaas boven een kom. Knip de oregano fijn boven de geitenkaas. Schep de geraspte citroenschil en 1 eetlepel olie erdoor. Breng op smaak met enkele druppels citroensap en veel peper.
    3. Schep op elk stuk paprika een eetlepel geitenkaas. Rol de paprika's op (aan de smalle kant beginnen) en zet elk rolletje vast met een cocktailprikker. Leg de rolletjes in een lage schaal en laat ze een half uur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren