Gebakken champignonhapjes

    Gebakken champignonhapjes

    1keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Met de combinatie champignon en knoflook kun je nooit de mist in gaan. Serveer deze heerlijke hapjes eens op je volgende feestje. Ook lekker als bijgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 100 ml olijfolie
    • 6 teentjes knoflook in plakjes
    • 500 gr champignons in dikke plakjes
    • 1 mespuntje pikante paprikapoeder
    • zout
    • 50 ml sherry
    • 2 eetlepels gehakte peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Laat de olijfolie in een diepe koekenpan niet te heet worden. Fruit de plakjes knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg dan de champignons toe en smoor ze al omscheppend tot het vocht is verdampt. Breng op smaak met paprikapoeder, zout en de sherry en bestrooi de champignons voor het serveren met de peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren