Chinese lepel met pittige makreel

    Chinese lepel met pittige makreel

    1keer bewaard
    1uur10min


    Maak dit als eerste!

    Lekker als hapje of voorgerecht. Een amuselepel met pittige makreel op een bedje van alfalfa en afgemaakt met dille. Feestelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 halve gestoofde makreel (schoongemaakt)
    • snufje paprikapoeder
    • snufje peper
    • snufje zout
    • 1 eetlepel mayonaise
    • 5 takjes koriander
    • 1 citroen, uitgeperst
    • bosje alfalfa
    • 1 takje dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. De makreel in een aantal stukken breken en in een schaal verder ‘uit elkaar’ halen met een vork. Dan de paprikapoeder, peper en zout toevoegen. Vervolgens de mayonaise. Alles goed mengen en tenslotte de fijngesneden koriander er door heen mengen en tenslotte een aantal druppels citroen.
    2. Laat in de koelkast opstijven. Leg dan op de lepel wat alfalfa en een lepel van het mengsel zodat de bolle kant boven komt. Garneer met een takje dille.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren