Chinese lepel met tonijnverrassing

    Chinese lepel met tonijnverrassing

    1keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker hapje, kan zowel koud als warm geserveerd worden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 gr venkel, in kleine stukjes
    • olie
    • boter
    • 100 gr tonijn, in kleine blokjes
    • snufje viskruiden
    • 1 tomaat, zonder zaadjes, in stukjes
    • 1/2 komkommer, in blokjes
    • 1 gr bieslook, in stukjes
    • 2 grote garnalen, in plakjes
    • bosje alfalfa
    • takjes bieslook, ter garnering

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een pan met olie en boter de blokjes venkel even aangaren en dan de stukje tonijn heel kort bakken en de viskruiden toevoegen. Indien het gerecht koud geserveerd wordt even aflaten koelen alvorens verder te gaan, anders meteen doorgaan.
    2. Door dit mengsel de tomaat, komkommer, bieslook en garnaal doen en op smaak brengen met peper en zout, Op de lepels wat alfalfa doen en daarover het mengsel scheppen. Tenslotte nog een takje bieslook toevoegen.

    Alternatief

    Alternatief voor tonijn: tilapia maar dan wel extra aandacht voor het gebruik van viskruiden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren