Frituurkorst van paneermeel

    Frituurkorst van paneermeel

    Voeg toe aan favorieten!
    5min


    Maak dit als eerste!

    Een handig recept voor als je iets in paneermeel wilt frituren. Zo kun je bijvoorveeld vis of schnitzels maken. Je kunt dezelfde methode gebruiken om het stukje vlees vervolgens in de koekenpan bakken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 30 gr bloem
    • 100 gr paneermeel
    • 2 kleine eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Doe de bloem op een groot plat bord. Breek de eieren en klop deze licht door elkaar met 10 ml koud water (voeg eventueel zout / tabasco toe); doe dit mengsel ook op een plat bord (met opstaande rand). Strooi het paneermeel ook op een plat bord.
    2. Haal nu de te frituren stukjes door de bloem en schud de overtollige bloem er af. Haal het nu door het geklopte ei en vervolgens door de paneermeel. Schudt overtollige paneermeel er weer af. Doe de stukjes nu in de frituurpan.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties