Garnalen uit hete olie op een Chinese lepel

    Garnalen uit hete olie op een Chinese lepel

    1keer bewaard
    25min


    Maak dit als eerste!

    Een lekker hapje of amuse van gefrituurde garnalen. Ze krijgen hun smaak door Spaanse peper, bosui en knoflook.

    Ingrediënten
    Porties: 7 

    • 1 Spaanse peper
    • 2 bosuitjes
    • 1 teentje knoflook
    • olijfolie
    • 150 gr kleine Noorse garnalen
    • bosje alfalfa

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Snijd de Spaanse peper, knoflook en bosui in stukjes. Breng de olie op temperatuur en voeg de gesneden peper, knoflook en bosui toe. Laat dit 15 minuten pruttelen op een klein pitje.
    2. Haal de olie door een zeef en doe weer in de pan. Breng weer op temperatuur en voeg de garnalen toe. Laat 3 minuten pruttelen en laat dan afkoelen.
    3. Voor gebruik het geheel weer opwarmen en ondertussen de alfalfa op de lepels doen, haal het mengsel door een zeef en schep de garnalen op de lepels.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren