Gegratineerde Coquille op een Chinese lepel

    Gegratineerde Coquille op een Chinese lepel

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Een lekker hapje of amuse van Sint Jakobsschelpen en Hollandse garnalen.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 10 coquilles
    • 100 gr geraspte kaas
    • 25 gr Hollandse garnalen
    • bosje alfalfa
    • takje peterselie
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Maak de coquilles droog, doe ze in een ovenschaal en strooi er wat peper en zout over. Daarna bestrooien met geraspte kaas. In voorverwarmde heteluchtoven gedurende 10 minuten op 200 graden zetten. Snel af laten koelen.
    2. Op de Chinese lepel een plukje alfalfa leggen en er een druppel ketjap overlaten lopen en er wat geraspte kaas op strooien en er enkele garnalen op leggen. De reeds gare coquilles kort doorwarmen in magnetron en daarna per stuk op de lepels leggen. Tenslotte een takje peterselie erop leggen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren