Gevuld ei met krab

    Gevuld ei met krab

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Gevulde eieren met krab. Lekker als hapje, voor bij een buffet en ze mogen niet ontbreken tijdens de paasbrunch!

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 15 eieren
    • 225 gr boter
    • 100 gr krabmeat
    • 4 ansjovisfilet
    • 2 blikjes krab
    • 1 potje kappertjes
    • 2 augurken
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1 theelepel mosterd
    • worcestersaus
    • gemalen peper
    • zout
    • 1 citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de eieren gedurende 8 tot 10 minuten; laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Snijd de eieren door het midden en wip het eigeel uit het ei in een kom.
    2. Maak de boter zacht in de magnetron en meng het eigeel er door heen door dit door een zeef te doen. Maak er een egaal mengsel van. Snijd de citroenen in kleine partjes, snijd de augurk is stukjes en hak de kappertjes in kleine stukjes. Snijdt de ansjovisfilet in kleine stukjes.
    3. Haal de krab uit het blik en verwijder alle harde delen. Meng hierdoor de mayonaise, de mosterd, de ansjovis, enkele druppels van de worcestersaus, de peper, het zout en de augurk. Als het een egaal papje is, meng je het met de eierboter.
    4. De vulling vervolgens met een spuit in de eieren doen. Garneren met een schijfje citroen en een paar kappertjes en een stukje krabmeat.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren