Gevuld ei met roquefort

    Gevuld ei met roquefort

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    Maak dit als eerste!

    Gevulde eieren met blauwe kaas en olijven. Een heerlijk hapje, of onderdeel van je paasbrunch.

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 15 eieren
    • 225 gr boter
    • 200 gr roquefort
    • 15 groene olijven
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1 eetlepel cognac
    • worcestersaus
    • gemalen peper
    • zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de eieren gedurende 8 tot 10 minuten; laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Snijd de eieren door het midden en wip het eigeel uit het ei in een kom. Maak de boter zacht in de magnetron en meng het eigeel er door heen door dit door een zeef te doen. Maak er een egaal mengsel van.
    2. Snijd de helft van de olijven in plakjes en leg deze apart. Snijdt de andere helft in stukjes. Snijd de kaas in plakjes en meng deze met de mayonaise, enkele druppels van de worcestersaus, het zout, de peper en de cognac tot een glad mengsel en voeg de eierboter toe. Goed doormengen en vervolgens de olijven er nog door heen roeren. Op laten stijven in koelkast.
    3. De vulling vervolgens met een spuit in de eieren doen. Garneren met een schijfje olijf.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren