Gevulde tomaatjes met garnalen

    Gevulde tomaatjes met garnalen

    3keer bewaard
    15min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker hapje van tomaatjes gevuld met een garnalencocktail, ook geschikt als amuse bij een diner.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 20 kleine tomaatjes
    • 150 gr Hollandse garnalen (gekookt en gepeld)
    • 1 eetlepel mierikswortelsaus
    • 1,5 eetlepel mayonaise
    • 1 eetlepel tomatenketchup
    • 1 citroen
    • whisky
    • alfalfa
    • 1/2 eetlepel fijngehakte dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. De tomaatjes wassen, topje eraf snijden en het binnenste verwijderen. Het binnenste van de tomaten pureren en met de mierikswortelsaus met mayonaise, de tomatenketchup en citroensap mengen. Verder op smaak brengen met zout, peter, en wat whisky. Door dit mengsel de garnalen mengen. Vervolgens de tomaatjes met dit mengsel vullen.
    2. Op een Chinese lepel (amuselepel) wat alfalfa doen, de tomaatjes erop zetten en daarop een klein stukje citroen leggen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren