Grote garnalen met mierikswortelsaus op een amuselepel

    Grote garnalen met mierikswortelsaus op een amuselepel

    1keer bewaard
    5min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk hapje voor op een feestje, voor Kerst, of bij een buffet. Snel gemaakt met gare garnalen, wat alfalfa en mierikswortelsaus, mooi gepresenteerd op een lepel.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 20 grote garnalen (gekookt en gepeld)
    • alfalfa
    • 1 potje mierikswortelsaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Leg wat alfalfa op de lepels en leg er twee garnalen per lepel op en schep daar een beetje saus overheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren