Haricots verts

    Haricots verts

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    Maak dit als eerste!

    Een eenvoudig en lekker bijgerecht van dunne sperziebonen (haricot verts) met knoflook.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 400 gr haricots verts
    • 1 teentje knoflook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snijd de uiteinden van de haricots verts af en breng ze dan aan de kook in ruim water; voeg daar de in stukjes gesneden knoflook aan toe en schenk er wat olijfolie bij. Laat gedurende 5 minuten koken giet het geheel af en koel af met koud water. Vlak voor serveren warm je de haricots verts weer op in een pan kokend water. Laat ze er een minuut inliggen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren