Koude rosbief op spinazieblaadjes

    Koude rosbief op spinazieblaadjes

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijk verrassend voorgerechtje van rosbief met ui, taugé, tomaat en mierikswortelsaus, geserveerd op een bedje van spinazie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 plakjes rosbief (maximaal 50 gr per plakje)
    • 100 gr spinazie
    • 1 ui
    • 100 gr taugé
    • 2 eetlepels mierikswortelsaus
    • 8 mini tomaatjes
    • 100 gr gefruite uitjes
    • 1 takje dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snijd de ui in dunne reepjes, en bak ze in olie tot de glazig zijn, de taugé toevoegen en als de taugé zijn stijfheid verliest van het vuur halen en af laten koelen. Het vocht afgieten en het mengsel vermengen met de mierikswortelsaus. De spinazie wassen en droog centrifugeren.
    2. Leg de spinazieblaadjes op kleine bordjes en sprenkel er een klein beetje olie over (of met een kwast aanstippen). Dan peper er over heen. Vervolgens een plak rosbief oprollen met een schep van het mengsel er in en dan samen met de andere plak rosbief op de borden leggen. Op een kant van de rosbief het ui-taugé mengsel scheppen. Mini tomaatje open snijden en op bord leggen. De gefruite uitjes er over strooien en dan takje dille er op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren