Tagliatelle met zeewolf

    Een lekker pastagerecht met zeewolf, dat je zowel als voor- of hoofdgerecht kunt serveren.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr zeewolf
    • beetje meel
    • scheutje olijfolie
    • 1 rode peper
    • 300 gr tagliatelle
    • 1 blokje visbouillon
    • 1 grote ui
    • 1 eetlepel fijngesneden koriander
    • 3 zongedroogde tomaten
    • scheutje worcestersaus
    • snufje viskruiden
    • 1 glas witte wijn
    • 1 takje dille
    • 1 eetlepel fijngesneden bieslook
    • 1 eetlepel fijngesneden peterselie
    • 1 citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. De zeewolf in stukjes snijden, afdrogen en door het meel halen. Dan in olijfolie, waarin de rode peper al een tijd heeft gesudderd, fruiten tot de reepjes lichtbruin zijn. Dan uit de oliescheppen en laten uitdruipen. Dan op keukenpapier drogen.
    2. Ondertussen de tagliatelle koken in water waarin het blokje visbouillon opgelost is.
    3. De ui snipperen een licht aanbraden, dan de koriander er door heen. Vervolgens de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten toevoegen en wat worcestersaus en snufje viskruiden. Daarin de zeewolf snel weer warmen en de wijn toevoegen. Later ook de dille, bieslook en peterselie.
    4. Tenslotte de uitgelekte tagliatelle toevoegen. Serveer met een takje dille en schijfje citroen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties