Tapenade met olijf en zongedroogde tomaat

    Tapenade met olijf en zongedroogde tomaat

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Lekker als hapje op een toastje, een heerlijke zelfgemaakte olijventapenade.

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 1 grote ui
    • 200 gr cocktail olijven uit olijfolie
    • 200 gr knoflookolijven uit olijfolie
    • 200 gr groene olijven uit olijfolie
    • 200 gr zongedroogde tomaten
    • olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Pel de ui, snijd deze in grote stukken en hak dan fijn in de keukenmachine, voeg vervolgens een voor een de drie soorten olijven toe en de tomaten. Blijf snijden tot zich een regelmatig mengsel vormt. Doe dit in een grote glazen pot en schenk er een laagje olijfolie bovenop. In koelkast koelen en bewaren.
    2. Voor gebruik een deel van de tapenade in een bakje doen en de tapenade in de pot weer afdekken met een laagje olijfolie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren