Pittige salsa van mango en perzik

    Pittige salsa van mango en perzik

    10keer bewaard
    10min


    124 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een verfrissende, koele en pittige zomer salsa. Je kan verse koriander in plaats van basilicum gebruiken. Serveer met vis, kip of varkensvlees van de barbecue, of gewoon met tortillachips erbij als hapje op een feestje.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 2 mango's - geschild, pitten verwijderd en in blokjes
    • 2 perziken - pitten verwijderd en gehakt
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetl gehakte gemberwortel
    • handvol gehakte verse basilicum
    • 2 rode chili's, gehakt
    • 4 eetl vers limoensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de mango's, perziken, knoflook, gember en basilicum samen in een grote kom. Voeg de chili's en limoensap toe naar smaak; meng goed. Laat 2 uur staan voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren