Pasta-zalmsalade

    Pasta-zalmsalade

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Een simpele, elegante en frisse pastasalade met gerookte zalm. Dit recept is geschikt voor een buffet en is voldoende voor 65 personen.

    Ingrediënten
    Porties: 65 

    • 1 kg pasta (strikjes)
    • 400 gr zalmsnippers
    • 50 ml zure room
    • 4 eetlepels mayonaise
    • 2 potjes mierikswortelsaus
    • 4 eetlepels fijngehakte dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een pan met ruim kokend water, zout en olie de pasta in 8 minuten beetgaar koken. In een zeef de pasta met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
    2. De gerookte zalm in kleine stukjes snijden.
    3. In een kom een sausje roeren van de zure room, de mayonaise, de mierikswortelsaus, peper, zout en dille.
    4. In een kom de pasta, de zalm, en de saus luchtig door elkaar scheppen en tot gebruik afgedekt in de koelkast bewaren. Vlak voor gebruik op een platte schaal scheppen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren