Garnalen, paprika en avocado salade

    (25)

    Een zomerse salade van avocado, paprika en garnalen. Heerlijk geserveerd op en bedje van sla of in een pitabroodje.


    30 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1kg gekookte grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
    • 1 groene paprika, fijngehakt
    • 1 rode paprika, fijngehakt
    • 5 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 rode ui, gehakt
    • handvol gehakte verse koriander
    • 1 avocado - gepeld, pit verwijderd en in blokjes
    • 100ml olijfolie
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe garnalen in een grote kom met de rode en groene paprika's, knoflook, ui, koriander en avocado. Druppel olijfolie erover en bestrooi met zout en peper. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen vermengen. Dien gekoeld op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (25)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren