Speciale gevulde eieren
1 / 1 Foto van:  Christina
Blader

Speciale gevulde eieren

Veel mensen vonden deze gevulde eieren lekker als tussendoortje maar je moet wel opletten met het pellen van de eieren.

KatoMR Noord-Holland, Nederland

Ingrediënten

Porties: 12 

  • 6 eieren
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • snufje peper
  • snufje zout
  • snufje paprikapoeder op elk ei

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

  1. Leg de 6 eieren in een pan met ruim water en kook de eieren 10 minuten.
  2. Laat de eieren schrikken door ze in koud water onder te dompelen, pel de eieren en snij ze in de lengte door.
  3. Lepel het eigeel eruit en doe het in een bakje.
  4. Voeg de mayonaise, mosterd, zout en peper toe aan het eigeel.
  5. Meng alles met een vork en spuit/schep alles weer in de eieren.
  6. Bestrooi alle eieren met een snufje paprikapoeder en dan zijn ze klaar.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?

Meer receptencollecties