Spinaziecurry met naan

    Spinaziecurry met naan

    21keer bewaard
    20min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Een hele lekkere en makkelijke vegetarische curry met spinazie die ik vaak op een doordeweekse dag maak. Lekker met naanbrood.

    me Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 naanbroden
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 rode uien, gesneden
    • 1 blik (400 gr) tomatenblokjes (of 2 grote verse tomaten, in stukjes)
    • 2 theelepels patak currypasta
    • 2 eetlepels kerriepoeder
    • 200 gr salade kaasblokjes, uitgelekt
    • 700 gr spinazie à la crème

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor om het naanbrood af te bakken en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui goudbruin. Voeg de tomatenblokjes, currypasta, en het kerriepoeder toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien.
    3. Schep de kaasblokjes erdoor en warm ze mee.
    4. Serveer de spinaziecurry samen met de naanbroden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    me
    van
    1

    De 2 eetlepels kerrie en 2 theelepels currypasta kloppen. Zo maak ik het altijd, maar draai het gerust om als je dat lekkerder vindt. Leuk dat je het hebt gemaakt! - 20 mei 2013

    1

    Superlekker, erg eenvoudig te bereiden en echt even iets anders dan the usual. Ik vroeg me alleen af of je de hoeveelheiden van currypasta en kerriepoeder niet per ongeluk hebt verwisseld. 2 eetlepels currypasta en 2 theelepels kerriepoeder lijkt me logischer? - 19 mei 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren