Spaghetti met spekjes en spinazie
1 / 1 Foto van:  
Blader

Spaghetti met spekjes en spinazie

Een heerlijk makkelijk recept, zo op tafel op een doordeweekse dag en kinderen zijn er dol op! Gebruik echt spinazie a la crème, dat geeft het lekkerste resultaat.

pauliene Drenthe, Nederland

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 400 gr spaghetti
  • 300 gr spekreepjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 400 gr spinazie a la crème, ontdooid
  • zout en peper naar smaak
  • 100 gr geraspte belegen kaas

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de spekreepjes in een koekenpan zonder olie tot ze knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en laat goed warm worden. Voeg dan ook de uitgebakken spekjes toe. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de spaghetti af. Serveer de spaghetti met de spinaziesaus en bestrooi met geraspte kaas.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties