Spaghetti met spekjes en spinazie

    Spaghetti met spekjes en spinazie

    5keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk makkelijk recept, zo op tafel op een doordeweekse dag en kinderen zijn er dol op! Gebruik echt spinazie a la crème, dat geeft het lekkerste resultaat.

    Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr spaghetti
    • 300 gr spekreepjes
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 ui, gesnipperd
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 400 gr spinazie a la crème, ontdooid
    • zout en peper naar smaak
    • 100 gr geraspte belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Bak de spekreepjes in een koekenpan zonder olie tot ze knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
    3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en laat goed warm worden. Voeg dan ook de uitgebakken spekjes toe. Breng op smaak met zout en peper.
    4. Giet de spaghetti af. Serveer de spaghetti met de spinaziesaus en bestrooi met geraspte kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren