Pittige pasta met kip en feta

    Pittige pasta met kip en feta

    4keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Snelle en makkelijke pasta met kip die lekker pittig is. Ook lekker als je de sambal weglaat. Je kunt eventueel nog extra olijven toevoegen.

    me Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 450 gr penne pasta
    • 300 gr kipfilet, in blokjes
    • 100 ml olijfolie
    • 1 ui, fijngesneden
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • snufje karwijzaad
    • sambal, naar smaak
    • 1 pot (van 450 ml) Sugo Isolana tomatensaus (bijvoorbeeld van de Albert Heijn®)
    • 100 gr feta, in blokjes
    • 6 eetlepels verse koriander, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af en giet er een scheutje olijfolie bij.
    2. Verhit de olie en bak de ui zacht en glazig en de kip gaar. Bak de knoflook 1 minuutje mee. Voeg de pot tomatensaus, het karwijzaad en de sambal toe, en laat 5 minuutjes pruttelen onder af en toe roeren.
    3. Roer de feta en koriander erdoor. Meng de saus met de pasta en verwarm nog even op het vuur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    me
    van
    4

    - Gewaardeerd op - 06 mei 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren