Inloggen Aanmelden

Pittige pasta met kip en feta

  • 1beoordeling
  • 4keer bewaard
  • 25min

Snelle en makkelijke pasta met kip die lekker pittig is. Ook lekker als je de sambal weglaat. Je kunt eventueel nog extra olijven toevoegen.

me Gelderland, Nederland

Ingrediënten
Porties: 3 

  • 450 gr penne pasta
  • 300 gr kipfilet, in blokjes
  • 100 ml olijfolie
  • 1 ui, fijngesneden
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • snufje karwijzaad
  • sambal, naar smaak
  • 1 pot (van 450 ml) Sugo Isolana tomatensaus (bijvoorbeeld van de Albert Heijn®)
  • 100 gr feta, in blokjes
  • 6 eetlepels verse koriander, fijngehakt

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af en giet er een scheutje olijfolie bij.
  2. Verhit de olie en bak de ui zacht en glazig en de kip gaar. Bak de knoflook 1 minuutje mee. Voeg de pot tomatensaus, het karwijzaad en de sambal toe, en laat 5 minuutjes pruttelen onder af en toe roeren.
  3. Roer de feta en koriander erdoor. Meng de saus met de pasta en verwarm nog even op het vuur.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

me
van
1

- Gewaardeerd op - 06 mei 2013

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties