Romige pasta met courgette en kip

    Romige pasta met courgette en kip

    4keer bewaard
    30min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker en gezond pastagerecht met kip en veel groenten. Met de cashewnoten maak je het gerecht echt af.

    angelique Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr pasta
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 teentjes knoflook
    • 500 gr kipfilet, in blokjes
    • 1 ui, versnipperd
    • 1 aubergine, in blokjes
    • 1 courgette, in blokjes
    • 250 gr champignons, in vieren
    • 1 bekertje (125 ml) crème fraîche
    • peper en zout, naar smaak
    • cashewnoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Bak ondertussen in een grote koekenpan of hapjespan de knoflook in 2 eetlepels olie, tot het begint te geuren.
    3. Voeg de kip toe aan de pan en bak deze rondom bruin.
    4. Voeg vervolgens ui, aubergine, courgette en champignons toe en bak deze mee tot ze gaar zijn, ongeveer 10 minuten.
    5. Voeg als laatste de crème fraîche toe, roer door en warm even goed door. Breng op smaak met zout en peper.
    6. Serveer de pasta met het groentenmengsel en bestrooi elke portie met een handje cashewnoten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren