Romige pasta met courgette en kip

Een lekker en gezond pastagerecht met kip en veel groenten. Met de cashewnoten maak je het gerecht echt af.

angelique Noord-Holland, Nederland

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 500 gr pasta
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gr kipfilet, in blokjes
  • 1 ui, versnipperd
  • 1 aubergine, in blokjes
  • 1 courgette, in blokjes
  • 250 gr champignons, in vieren
  • 1 bekertje (125 ml) crème fraîche
  • peper en zout, naar smaak
  • cashewnoten

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

  1. Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Bak ondertussen in een grote koekenpan of hapjespan de knoflook in 2 eetlepels olie, tot het begint te geuren.
  3. Voeg de kip toe aan de pan en bak deze rondom bruin.
  4. Voeg vervolgens ui, aubergine, courgette en champignons toe en bak deze mee tot ze gaar zijn, ongeveer 10 minuten.
  5. Voeg als laatste de crème fraîche toe, roer door en warm even goed door. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Serveer de pasta met het groentenmengsel en bestrooi elke portie met een handje cashewnoten.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties