Camembert-salade

    Camembert-salade

    4keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere maaltijdsalade met camembert, venkel, walnoot, en appel. Ook lekker met een stukje vlees ernaast, bijv. een karbonade.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 theelepel mosterd
    • 4 eetlepels olie
    • 2 eetlepels azijn
    • zout en peper
    • 1 kleine venkelknol
    • 2 appels
    • 2 eetlepel citroensap
    • 1/2 doosje (120 gr) camembert
    • 4 blaadjes sla
    • 12 gepelde halve walnoten
    • 4 takjes peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng de mosterd, olie, azijn, zout en peper in een kom en roer tot en sausje.
    2. Van de venkel de stengels en stronk verwijderen. Was de venkel en snij in 8 dunne plakken. Appels wassen en klokhuizen verwijderen. Snij de appel in dunne repen. Besprenkel met citroensap. Snij de camembert in plakjes. Slablaadjes wassen en uitslaan.
    3. Op 4 bordjes een slablad leggen. Verdeel hierover de venkel, appel en camembert. Sausje erover schenken en garneren met walnoten en peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren