Inloggen Aanmelden

Koolvis met aardappel en ui

  • 1beoordeling
  • 3keer bewaard
  • 30min

Deze gebakken koolvisfilet smaakt lekker in combinatie met kropsla en tomaten.

Ingrediënten
Porties: 3 

  • 400 gr koolvisfilet (uit de diepvries), ontdooid
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 grote ui
  • 3 takjes peterselie
  • 50 gr boter
  • 350 gr aardappelschijfjes
  • zout en peper, naar smaak
  • 1/2 theelepel gemberpoeder

Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

  1. Laat de vis 30 minuten ontdooien. Beprenkel daarna met citroensap en snij in grove stukken.
  2. Ui pellen en in ringen snijden. In kopje peterselie fijnknippen.
  3. Om grote koekenpan de boter verhitten. Ui en aardappelschijfjes goudbruin bakken. Bestrooien met zout, peper en gemberpoeder. Vis toevoegen. In 10 minuten zachtjes gaar bakken. Af en toe omscheppen. Bestrooien met peterselie. Serveer.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

MaryMay
van
0

Wat was het lekker!! Een eenvoudig recept en absoluut niet prijzig - 19 sep 2014

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties