Koolvis met aardappel en ui

    Koolvis met aardappel en ui

    3keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Deze gebakken koolvisfilet smaakt lekker in combinatie met kropsla en tomaten.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 400 gr koolvisfilet (uit de diepvries), ontdooid
    • 1 eetlepel citroensap
    • 1 grote ui
    • 3 takjes peterselie
    • 50 gr boter
    • 350 gr aardappelschijfjes
    • zout en peper, naar smaak
    • 1/2 theelepel gemberpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Laat de vis 30 minuten ontdooien. Beprenkel daarna met citroensap en snij in grove stukken.
    2. Ui pellen en in ringen snijden. In kopje peterselie fijnknippen.
    3. Om grote koekenpan de boter verhitten. Ui en aardappelschijfjes goudbruin bakken. Bestrooien met zout, peper en gemberpoeder. Vis toevoegen. In 10 minuten zachtjes gaar bakken. Af en toe omscheppen. Bestrooien met peterselie. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Wat was het lekker!! Een eenvoudig recept en absoluut niet prijzig - 19 sep 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren