Andijvie in roomsaus

    Andijvie in roomsaus

    2keer bewaard
    20min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze andijvie in roomsaus bijvoorbeeld met braadworstjes en een aardappeltje. Een lekker bijgerecht.

    Chefje Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr andijvie, in reepjes
    • scheutje melk
    • 15 gr boter, of meer naar smaak
    • scheutje slagroom
    • snufje nootmuskaat
    • 2 theelepels maizena, of zoveel als nodig om te binden
    • zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Andijvie 15 minuten in een pan met water koken en laten slinken. Giet de andijvie af.
    2. Maak een papje van de melk, boter, room en kruiden in een pannetje op laag vuur. Bind met maizena. Giet het sausje bij de afgegoten andijvie en roer goed. Laat nog even doorwarmen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    DebbyDeBruyne
    0

    - Gewaardeerd op - 05 apr 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren